Konfirmand 2020-2021

Vi träffas i smågrupper tisdag, onsdag och torsdag varannan vecka. Nästa gång vi träffas är vecka 18. Mer info i konfirmandernas WhatsAppgrupp.

På grund av Covidrestriktioner ges info om gudstjänster och församlingspraktik vartefter.

Församlingspraktik: Under hela året ska du delta i någon församlingsaktivitet, tex andakt på Café Magasinet kl 19.30 på fredagkvällar eller kanske du är med på tonårsträffarna i stan, en konsert i kyrkan eller ett möte i församlingshemmet, ett hembesök med diakonissan eller något annat vi kommer övens om,  du ska vara med på 8 dylika träffar. I fall Jeanette inte är där så tar du helt enkelt ett foto av det evenemang du är med på och skickar det åt henne. Pga av restriktionerna i vinter och att evenemang ställts in kommer ni också att få en del uppgifter ni kan göra via nätet.

Du ska delta i fem gudstjänster. Där gör du på samma sätt, du tar ett foto och skickar åt Jeanette.

Konfirmationstiden avslutas med  läger i smågrupp på Jonnsborg. Första gruppen har läger 8-10.6 och andra gruppen har läger 14-16.6. Planerad konfirmationsdag är 20.6.2021, men om restriktionerna inte lättat tills dess är det möjligt att konfirmationen flyttas framåt.

Tonårsträff onsdag 28.4 kl 15-16 i Krs församlingshem och torsdag 29.4 kl 19-20 i magasinet i Lappfjärd.

Anmälan till skriftskola

Anmälan till skriftskolan  2020-2021 är avslutad.

Konfirmander tar ett kvällsdopp
Kvällsdopp på skriftskolläger