Konfirmand 2019-2020

Välkommen till skriftskolan du som är född 2005 eller tidigare. Vi kommer att ha obligatoriska träffar i mindre grupper i Härkmeri, Kristinestad och Lappfjärd på hösten. se programmet nere. Församlingspraktik: Under hela året ska du delta i någon församlingsaktivitet, tex andakt på Café Magasinet kl 19.30 på fredagkvällar eller kanske du är med på tonårsträffarna i stan varannan måndag kl 19 (startar 20.1), en konsert i kyrkan eller ett möte i församlingshemmet, ett hembesök med diakonissan eller något annat vi kommer överens om. Under hela året ska du vara med på 8 dylika träffar. I fall Jeanette inte är där så tar du helt enkelt ett foto av det evenemang du är med på och skickar det åt Jeanette.

På våren är du med i 2-3 gudstjänster. Eftersom allt är inhiberat nu åtminstone t.o.m. 13.4 så Jeanette länkar till gudstjänster och dylikt som ni får se och kommentera. Jeanette sätter info i er What´sApp grupp.

Konfirmationen är tänkt till Lappfjärds kyrka 14.6.2020 kl 10.00. Men vi uppdaterar eventuella försändringar genast vi vet vad som gäller till sommaren.

Vårens grupper i Härkmeri, Kristinestad och Lappfjärd

Alla träffar t.om. 13.4 är nu inhiberade. Jeanette sätter upp info i er What´s App grupp hur vi jobbar vidare.

Dessutom deltar du i ett av följande orgel- och psalmtillfällen:

(Onsdag 15.4 kl 19.00 i Kristinestads kyrka eller torsdag 16.4 kl 19.00 på Lappfjärds kyrkas orgelläktare) OBS! Orgeltillfällena skjuts upp till sommaren.

Sommarens läger hålls-5.6 på Jonnsborg. Torsdag 11.6 kl 10-12 övning i Lappfjärds kyrka. OBS! Vi vet inte säkert hur sommaren blir.

Konfirmander tar ett kvällsdopp
Kvällsdopp på skriftskolläger