Magasinet

Bredvid församlingshemmet i Lappfjärd finns ett gammalt och mysigt hus som tidigare varit sädesmagasin. Det är renoverat och speciellt tänkt för ungdomsverksamhet, oftast pratar vi bara om "magasine" då vi pratar om verksamheten där.

Ungdomskvällar i magasinet

Magasinet är ungdomarnas samlingspunkt och den finns i Lappfjärd. Magasinet är öppet för ungdomar på fredagkvällar kl 19-22. Programmet är fritt, kanske du bara vill chilla med kompisarna eller spela biljard eller pingis. Vi har andakt, ibland har vi också en kvällens gäst som medverkar vid andakten.

Magasinet håller paus tillsvidare.

Tonårsträff i stan

Tonårsträffarna är för dig i åk 7-9. Vi träffas i klubbrummet i Kristinestads församlingshem, Västra långgatan 29, ingång via nedre dörren. Vi har andakt, spelar spel, leker och pratar.....

Tonårsträffarna håller paus tillsvidare.

Ungdomar spelar biljard
Levande ljus i korsform