Magasinet

Bredvid församlingshemmet i Lappfjärd finns ett gammalt och mysigt hus som tidigare varit sädesmagasin. Det är renoverat och speciellt tänkt för ungdomsverksamhet, oftast pratar vi bara om "magasine" då vi pratar om verksamheten där.

Café Magasinet

Café Magasinet är benämningen på öppet hus i Lappfjärd för ungdomar på fredagkvällar. Programmet är fritt, kanske du bara vill chilla med kompisarna eller spela biljard eller pingis. Vi har andakt, ibland har vi också en kvällens gäst som medverkar vid andakten.

Tonårsgrupp i stan

Tonårsgruppen är för dig i åk 7-8. Vi träffas varannan tisdagkväll i klubbrummet i Kristinestads församlingshem, Västra långgatan 29, ingång via nedre dörren. Vi har andakt, spelar spel, chillar och äter gott. Vi träffas följande tisdagar kl 19-20.30: 22.9, 6.10, 20.10, 3.11, 17.11 och 1.12.

Ungdomar spelar biljard
I magasinet kan man bara vara
Ungdomar spelar spelet twister
eller så kan man t.ex. spela twister