Magasinet

Bredvid församlingshemmet i Lappfjärd finns ett gammalt och mysigt hus som tidigare varit sädesmagasin. Det är renoverat och speciellt tänkt för ungdomsverksamhet, oftast pratar vi bara om "magasine" då vi pratar om verksamheten där.

Ungdomskvällar i magasinet

Magasinet är ungdomarnas samlingspunkt och den finns i Lappfjärd. Magasinet är öppet för ungdomar på fredagkvällar kl 19-22. Programmet är fritt, kanske du bara vill chilla med kompisarna eller spela biljard eller pingis. Vi har andakt, ibland har vi också en kvällens gäst som medverkar vid andakten.

Öppet alla fredagar förutom höstlovet 22.10.

Tonårsträff i stan

Tonårsträffarna är för dig i åk 7-9. Vi träffas i klubbrummet i Kristinestads församlingshem, Västra långgatan 29, ingång via nedre dörren. Vi har andakt, spelar spel, leker och pratar.....

Vi träffas kl 19 följande måndagar,  18.10, 1.11 och 15.11.

Ungdomar spelar biljard
Levande ljus i korsform