Kristinestads kyrkliga samfällighet

Anställer flera personer (i första hand ungdomar) att fungera som kyrkguider i Ulrika Eleonora kyrkan och Kristinestads kyrka under tiden 19.6 – 21.8.2021. Till uppgifterna hör förutom att berätta om kyrkan för besökare att utföra städarbete vid behov (dammsuga, torka damm).

Arbetsdagen omfattar 4 timmar per dag, kl 12-16 måndag till lördag. Varje person får 10 arbetsdagar à 4 timmar. Individuella arbetsschema uppgörs.

Timlönen är 9,69 för € för personer över 18 år och 8,56 € för personer under 18 år, enligt gällande kollektivavtal.

Första arbetstillfället är under evenemanget Öppna portar då guider behövs till Ulrika Eleonora kyrkan lördag 19.6 och söndag 20.6 kl 11-15. Handledning till arbetet ges i samarbete med Kristinestads Turism.

Dessutom finns det möjlighet till lätt kontorsarbete (arkivering av tidningsurklipp) och skötsel av grönområden kring församlingshemmen i Kristinestad och Lappfjärd.

Anmäl intresse till:

Anita Viik-Ingvesgård 06-2211 144 anita.viik-ingvesgård@evl.fi