Jonnsborg lägergård

Långviksvägen 247, 64490 Sideby

Jonnsborg lägergård Jonnsborg är församlingens lägergård. Under junimånad är Jonnsborg reserverat för församlingens egna läger för barn och ungdomar. Sommarsamlingar, gudstjänster och bastukvällar är andra evenemang som församlingen brukar ordna på Jonnsborg Det är också möjligt att hyra Jonnsborg för privata sammankomster som t.ex. dop eller släktträff.
Lågergården består av en huvudbyggnad med kombinerad samlings- och matsal och WC samt bastu och duschar. Fyra små sovstugor utan WC och en lite större sovstuga med handikappWC och dusch. Allt som allt kan 40 personer övernatta. Jonnsborg hyrs inte ut vintertid. Förfrågningar och bokningar sker via pastorskansliet i Kristinestad tel 06-2211073 måndagar kl 9.30-12 och 13-16 samt onsdagar, fredagar kl 9.30-12.

Läge på kartan