Dagklubben

Dagklubben är för barn i åldern 4-6 år. I dagklubben har man fri lek, pussel och hobby, sång och andakt och mellanmål. I dagklubben samlas man 2 ggr/vecka och 3 h/gång i Kristinestad och i Lappfjärd. Ledare i dagklubben är Christina Caldén-Back och Inger Ylikoski.

Hösten 2018

Dagklubbsutrymmena i Lappfjärds församlingshem är stängda tillsvidare. Därför samlas Lappfjärdsgruppen i en lägenhet i pensionärsbostäderna. Församlingshemmets gårdsplan används för utelek. Gruppen samlas måndag och onsdag kl 13.30-16.30.

Kristinestadsgruppen samlas i Kristinestads församlingshem måndag och onsdag kl 8.30-11.30.

Barnen tar med sig eget mellanmål. Avgift per termin är 50 €. Klubben börjar 10.9. Anmäl via anmälningsblanketten eller ring Christina Caldén-Back tel 0400-218199.

Två barn i dagklubben ritar en teckning tillsammans
Det är roligt att rita och måla tillsammans