Kom med och sjung!

De olika körerna och sånggrupperna medverkar i församlingens gudstjänster och övriga samlingar. Nya sångare är alltid välkomna med.

Vårens övningar

Lappfjärds kyrkokör övar torsdagar kl 18-19.30 i kyrksalen i Lappfjärds kyrksal. Körledare: Anna Karin Martikainen.

Kristinestads kyrkokör övar torsdagar kl 19.30-21 i Kristinestads församlingshem. Körledare: Anna KarinMartikainen

Sånggruppen Nådehjonen övar i Lappfjärds kyrksal. Körledare: Anna Karin Martikainen.

Sånggruppen Glädjedropparna övar i Sideby kyrka. Ledare: Carina Jansson och Anna Karin Martikainen.

Rosegarden Gospel Singers är en blandad kör som sjunger gospel och lovsång under ledning av Nanna Rosengård. Övning i Kristinestads församlingshem tre söndagar/månad kl 14.

Lappfjärds kyrkokör sjunger under ledning av Anna Karin Martikainen
Lappfjärds kyrkokör sjunger under ledning av Anna Karin Martikainen. Foto: Johan Eklöf